HEEFT U VRAGEN? BEL 0186 - 643 653
0 Artikelen 0,00
Winkelmand (0)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Menu
Portemonnees

Portemonnees

 • Vergelijken Secrid Slimwallet pasjeshouder croco brown
  Secrid Slimwallet pasjeshouder croco brown
  54,95
 • Vergelijken Secrid Twinwallet pasjeshouder red
  Secrid Twinwallet pasjeshouder red
  74,95
 • Vergelijken Secrid Miniwallet pasjeshouder dark brown
  Secrid Miniwallet pasjeshouder dark brown
  49,95
 • Vergelijken Secrid Slimwallet pasjeshouder croco black
  Secrid Slimwallet pasjeshouder croco black
  54,95
 • Vergelijken The Bridge billfold tabacco
  The Bridge billfold tabacco
  115,00
 • Vergelijken The Bridge billfold red
  The Bridge billfold red
  130,00
 • Vergelijken The Bridge billfold red
  The Bridge billfold red
  125,00
 • Vergelijken The Bridge portemonnee tabacco
  The Bridge portemonnee tabacco
  195,00
 • Vergelijken The Bridge portemonnee testa
  The Bridge portemonnee testa
  195,00
 • Vergelijken The Bridge pasjeshouder testa
  The Bridge pasjeshouder testa
  45,00
 • Vergelijken Castelijn en Beerens Vita billfold zwart
  Castelijn en Beerens Vita billfold zwart
  59,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens pasjeshouder Gaucho mocca
  Sale
  Castelijn & Beerens pasjeshouder Gaucho mocca
  Special Price 24,98 Normale prijs: 49,95
 • Vergelijken Secrid Miniwallet pasjeshouder black vintage
  Secrid Miniwallet pasjeshouder black vintage
  49,95
 • Vergelijken Secrid Miniwallet pasjeshouder blue vintage
  Secrid Miniwallet pasjeshouder blue vintage
  49,95
 • Vergelijken Secrid Slimwallet pasjeshouder vintage black
  Secrid Slimwallet pasjeshouder vintage black
  49,95
 • Vergelijken Secrid Twinwallet pasjeshouder black vintage
  Secrid Twinwallet pasjeshouder black vintage
  74,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens billfold Gaucho cognac
  Castelijn & Beerens billfold Gaucho cognac
  89,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens Gaucho billfold cognac
  Castelijn & Beerens Gaucho billfold cognac
  79,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens billfold Canyon lichtbruin
  Castelijn & Beerens billfold Canyon lichtbruin
  74,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens billfold Canyon lichtbruin
  Castelijn & Beerens billfold Canyon lichtbruin
  49,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens billfold portefuille Gaucho cognac
  Castelijn & Beerens billfold portefuille Gaucho cognac
  89,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens Gaucho portemonnee cognac
  Castelijn & Beerens Gaucho portemonnee cognac
  82,95
 • Vergelijken Castelijn & Beerens Gaucho billfold cognac
  Castelijn & Beerens Gaucho billfold cognac
  89,95
 • Vergelijken The Bridge Story Uomo billfold tabacco
  The Bridge Story Uomo billfold tabacco
  118,00

Een portemonnee is een onmisbaar product tegenwoordig. Waar laat u anders uw muntgeld, briefgeld, creditcard, pinpas, klantenpasjes, ID-kaart, OV-chipkaart en andere toegangskaarten? Portemonnees zijn hiervoor de perfecte oplossing. Gelukkig zijn er van dit klein lederwaar genoeg soorten en maten. Een zakenman kiest eerder voor een lederen portefeuille, een jonge vrouw voor een hippe versie en ook voor de reiziger is er wat wils! Natuurlijk met één doel: alles geordend  en overzichtelijk bij elkaar houden. Een wereld vol keuzes voor een portemonnee die bij u past!

 

Soorten portemonnees

Er zijn verschillende soorten en modellen portemonnees. Bij Unique Bags & Travel onderscheiden we een aantal categorieën:

 • Ziparound ofwel ritsportemonnee: de ziparound portemonnee is een van de bekendste en meest populaire portemonnee onder dames. Zoals de naam al zegt zit er een ritssluiting over bijna de gehele portefeuille. Het liggende model is ruim en heeft vaak ruimte voor een hoop pasjes, muntgeld en briefgeld. Ook bonnetjes en klantenkaarten kunnen er overzichtelijk in opgeborgen worden.
 • Overslag portemonnee: de overslagportemonnee sluit goed uit bij de ziparound. Vaak heeft het hetzelfde model, alleen is er geen ritssluiting, maar een overslag. Deze modellen kunnen ook kleiner en compacter zijn.
 • Knipportemonnee: de knipportemonnee heeft een knipsluiting. Vaak zien we dit terug bij portemonnees met een wat een klassiekere look en stijl. Ted Baker heeft hier een aantal mooie exemplaren van.
 • Billfolds: de heren portefeuille kan natuurlijk niet ontbreken in het geheel. Een billfold is eenvoudig, strak en functioneel. Ook heeft deze een compact formaat, zodat men deze gemakkelijk opbergt in een jas- of broekzak.
 • Pasjeshouders: wanneer men alleen pasjes bij zich draagt, is een grote portemonnee niet nodig. Een pasjeshouder is de ideale oplossing. In deze houders kunnen een aantal pasjes overzichtelijk opgeborgen worden. Ook zijn de creditcardhouders compact van formaat en gemakkelijk mee te nemen.

 

PORTEMONNEE KOPEN BIJ UNIQUE BAGS & TRAVEL

Unique Bags & Travel biedt een ruime collectie aan portemonnees aan. De keuze is vandaag de dag ook steeds groter. Zo zijn er versies voor dames en heren. Daarnaast heeft Unique ook pasjeshouders in het assortiment, die al uw pasjes geordend bij elkaar houdt. Natuurlijk zijn er verschillende merken met een uitgebreide collectie aan knipbeursjes, zoals The Bridge, Secrid en Castelijn & Beerens. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:

 

RFID bescherming

Tegenwoordig staat veiligheid hoog in het vaandel. Niet alleen als het om uw eigen veiligheid gaat, maar ook om dat van uw financiële zaken. Een pasje uitlezen kan tegenwoordig erg makkelijk door criminele praktijken. Door een portemonnee aan te schaffen met RFID bescherming voorkomt u dit. RFID staat voor Radio Frequency Identification, ook wel identificatie met radiogolven genoemd. De RFID bescherming zorgt ervoor dat pasjes met persoonlijke gegevens niet uitgelezen kunnen worden. Dit zijn pasjes, zoals ID-kaarten, bankpassen, creditcards en OV-chipkaarten. Wees dus beschermd en kies voor een portemonnee of pasjeshouder met RFID bescherming, bijv. van het merk Secrid.

 

ONLINE PORTEMONNEE BESTELLEN 

Wilt u een mooie portemonnee kopen? Bestel hem dan direct online bij Unique Bags & Travel. U kunt op een veilige manier betalen met een wijze die voor u het prettigst voelt. Wij zorgen daarna voor een snelle levering bij u thuis. Natuurlijk wilt u uw portefeuille zo lang mogelijk goed houden, vooral als het van echt leder is. Wij hebben verschillende verzorgingsproducten die voor bescherming zorgen. Met een portemonnee van Unique Bags & Travel zit u altijd goed! 

 

 

 

 • gratis verzending  
 • gratis retouneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • snelle levering