HEEFT U VRAGEN? BEL 0186 - 643 653
0 Artikelen € 0,00
Winkelmand (0)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Menu

Veiligheid en Privacy

Bij Unique Bags & Travel hechten wij veel waarde aan uw privacy. In deze privacyverklaring informeren wij u graag over de wijze waarop wij uw gegevens verwerken en hoe wij uw gegevens vertrouwelijk behandelen en beveiligen.

 

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we in sommige gevallen persoonlijke gegevens van u nodig, maar nooit meer dan noodzakelijk en uitsluitend met uw toestemming.
Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan partners ter beschikking stellen voor de verwerking van uw aankoop, uw recht op garantie en om u de beste persoonlijke service te kunnen bieden.

 

Unique Bags & Travel is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken leest u hieronder. Ook ziet u wat uw rechten zijn, wie toegang heeft tot uw data en hoe lang we uw gegevens bewaren.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 21 mei 2018.


Wat doen wij eigenlijk met de gegevens die u aan ons toevertrouwt?
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij gebruik van persoonsgegevens. Dit geldt voor:

  • Bestelling
  • Bezorging
  • Betaling
  • Retour & reparatie
  • Zakelijke bestellingen

 

Zo hebben we uw NAW-gegevens nodig om ervoor te zorgen dat uw bestelling ook daadwerkelijk bij u thuis netjes wordt afgeleverd, om uw bestelling te kunnen factureren op het juiste adres, voor garantie op uw aankopen bij ons en eventuele reparatieverzoeken.

 

Uw telefoonnummer en e-mailadres gebruiken we om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling.

 

Om daarnaast u de beste persoonlijke service te bieden en op de hoogte te brengen van onze nieuwe producten en diensten, kunnen we gegevens gebruiken voor:

  • Reviews & klanttevredenheidsonderzoek
  • Contact met onze klantenservice
  • Bezoek van de Unique-website
  • Een account
  • Nieuwsbrief & e-mail
  • Post
  • Persoonlijk advies
  • Acties
  • Social media
  • Beveiliging & bluetooth in onze winkels

 

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om uw gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. En soms heeft u ons zelf toestemming gegeven om uw gegevens te gebruiken, zoals wanneer u u aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden we netjes bij.


Een account aanmaken en inloggen op onze website
Wanneer u een account hebt aangemaakt op onze website, bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Als u een account bij ons hebt en inlogt op onze website, heeft u direct toegang tot uw gegevens waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.


Online winkelen met account
Indien u voor het plaatsen van uw bestelling, inlogt via uw Duifhuizen account, worden bij het plaatsen van een bestelling op de webshop de gegevens overuw bestelling automatisch aan uw account gekoppeld. Op die manier heeft u een overzicht van hetgeen u eerder bij ons hebt gekocht en kunnen wij uw bestelling nog efficiënter in behandeling nemen. Indien u een bestelling plaatst, verwerken wij alle noodzakelijke gegevens om de bestelling af te handelen waaronder uw naam, (aflever)adres, e-mailadres, gegevens over uw bestelling, betalingsgegevens en uw eventuele feedback.


Online winkelen zonder account
In de webshop kunt u ook zonder account winkelen. Wij verwerken in dat geval alleen de volgende persoonsgegevens van u die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van uw bestelling: uw naam, (aflever)adres, e-mailadres, gegevens over uw bestelling, betalingsgegevens en uw eventuele feedback.


Bestellingen ophalen in de winkel
Wanneer u via onze webshop producten hebt gekocht, kunt u ervoor kiezen om deze in één van onze winkels af te halen. Wanneer u uw bestelling afhaalt, kunnen wij u om uw legitimatiebewijs vragen. Wij controleren uw legitimatiebewijs alleen om vast te stellen dat u gerechtigd bent de bestelling op te halen. Wij slaan deze gegevens niet op. Wij registreren alleen uw naam, de datum dat de bestelling is binnengekomen en wordt opgehaald, gegevens ten aanzien van de bestelling en de betaling en uw eventuele feedback.


Bestellingen ophalen bij een PostNL ophaalpunt
Wanneer u via onze webshop producten hebt gekocht, kunt u ervoor kiezen om deze bij één van de PostNL ophaalpunten af te halen. Wanneer u uw bestelling afhaalt, zal het door uw gekozen ophaalpunt om uw legitimatiebewijs vragen. Zij controleren uw legitimatiebewijs alleen om vast te stellen dat u gerechtigd bent de bestelling op te halen.


Social Media
Unique maakt gebruik van sociale media, zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Wanneer u ons volgt op onze sociale media accounts of via uw eigen sociale media account met ons communiceert, kunnen wij de gegevens van uw openbare profiel van uw sociale media account verwerken. Afhankelijk van de instellingen van uw profiel en de actie die u zelf kiest (zoals ons nieuwsbericht liken op Facebook) kunnen onze marketingberichten en nieuwsberichten worden getoond op uw overzichtspagina.

Wanneer u via sociale media met ons communiceert (bijvoorbeeld door content te plaatsen op ons profiel, persoonlijke berichten te sturen, (re)tweets te sturen of berichten te liken) kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken om uw berichten of getoonde interesse te beantwoorden.


Nieuwsbrief & e-mail
We sturen u verschillende soorten e-mails. U ontvangt e-mails naar aanleiding van uw aankoop met bijvoorbeeld informatie over uw bestelling, een review-verzoek of tips over uw product.

 

Daarnaast versturen wij ook een wekelijkse nieuwsbrief en persoonlijke aanbiedingen per e-mail en post. Maar alleen wanneer u hebt aangegeven deze te willen ontvangen.
De inhoud van de nieuwsbrief is gepersonaliseerd op basis van uw aankopen, door u aangegeven interesses en de producten die ju hebt bekeken op onze website.

 

De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd naar het door u ingevoerde e-mailadres. Dit houden we netjes bij. Uiteraard kunt u u altijd direct afmelden of uw gegevens inzien en/of wijzigen.


Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven of persoonlijke e-mails meer?
U kunt u direct zelf afmelden als u een account op onze website heeft, direct via de link onderaan iedere e-mail of via onze klantenservice.


Cookies
Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, meten we het gedrag van onze bezoekers aan de hand van cookies. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken.

 

U kunt de cookies te allen tijde uitschakelen via uw webbrowser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

 

Voor het analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google. Daarnaast maken wij gebruik van Feedback en A/B testsoftware van Hotjar en VWO. De cookies van Google Analytics, Hotjar en VWO, stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het vaakst worden bekeken.

 

Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking verwijzen wij u naar:

 

De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om u, als persoon, te identificeren.

 

Wij hebben een bewerkersovereenkomst met deze partners afgesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder staan wij Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten die wij inzetten, zoals productaanbiedingen en (regionale) advertenties. Wij laten daarbij IP-adressen niet anonimiseren.

 

Naast het gebruik van cookies koppelt Duifhuizen uw mailadres met Google Customer Match om met online middelen zoals Search Engine Advertising (SEA) en Facebook, onze communicatie nog beter te kunnen afstemmen op uw persoonlijke keuzes en voorwaarden.

 

Meer informatie over welke cookies wij gebruiken en waarvoor, kunt u hier lezen.


Bluetooth in onze winkels
Wanneer u één van onze winkels bezoekt en daarbij locatiegegevens en/of bluetooth op uw smartphone of tablet hebt aanstaan, kan ons systeem uw smartphone of tablet identificeren. Onze bluetooth sensoren verwerken het MAC adres dat door uw apparaat wordt uitgezonden en bepalen uw locatie in de buurt van onze winkels

 

Wij gebruiken deze informatie om te analyseren hoeveel klanten op een bepaald moment onze winkels bezoeken en hoe lang zij zich in de winkel bevinden. Wij gebruiken deze informatie niet om analyses te maken van het gedrag van individuele klanten, noch om u, als persoon, te identificeren. Wij ontvangen ook alleen statistische gegevens.

 

Wanneer u niet wil dat het Wifi of Bluetooth signaal van uw smartphone of tablet wordt herkend, kunt u dit signaal uitzetten. Uw MAC-adres kunt u doorgaans vinden in het informatiescherm over uw smartphone of tablet onder het instellingenmenu.


Wie heeft toegang tot uw gegevens
Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners als dat nodig is voor onze dienstverlening. Deze partners zijn: bezorgpartners, leveranciers of reparateurs, betaalpartners, IT-dienstverleners en partijen die onze reviews verzamelen.

 

Media- en advertentiespartners, zoals Google, geven wij alleen gegevens door zodat wij via onze eigen advertenties u persoonlijk advies te kunnen geven of gerichte advertenties te laten zien, bijvoorbeeld op basis van uw interesse in bepaalde producten. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

 

De partijen die van ons toegang krijgen tot uw gegevens, mogen deze alleen gebruiken om u een dienst te leveren namens Unique Bags & Travel. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van uw gegevens. Sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op onze website verzamelen. U leest hier meer over in ons cookiestatement en het privacybeleid van deze partijen.

 

Wij verkopen uw gegevens nooit aan derden.


Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens


Hoe lang bewaren we uw gegevens?
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig is om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie en/of reparatie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal zeven jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).


Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.


Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Inzage en wijzigen van uw gegevens
Uiteraard blijft u altijd baas over uw gegevens. Heeft u vragen of wilt u inzage in uw persoonsgegevens of een kopie ontvangen? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice of per post of e-mail via onderstaande contactgegevens.
Ook als u uw gegevens wilt (laten) wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of uw e-mailvoorkeuren aanpassen.

 

Heeft u een account op onze website? Dan kunt u dat direct zelf regelen.

 

Om misbruik te voorkomen kunnen we aanvullende informatie van u vragen om uw identiteit vast te stellen. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.


Autoriteit Persoonsgegevens
We helpen u graag verder als u nog vragen of klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.



Contactgegevens

 

Unique Bags & Travel B.V.
Willem Beukelszstraat 13
3261 LV Oud-Beijerland
Nederland

 

E-mail: klantenservice@uniquebagstravel.nl
Telefoon: +31 (0)186 643653

  • gratis verzending  
  • gratis retouneren
  • 30 dagen bedenktijd
  • snelle levering